O klinici

Dobro došli na IT kliniku!

Ako vas brinu virusi, malveri, hakeri i druge sajber pošasti, na pravom ste mestu! Na IT klinici možete da se informišete o novim sajber pretnjama, načinima zaštite zdravlja IT sistema i oprobanim načinima prevencije sajber bolesti.

Mi brinemo o zdravlju vašeg IT sistema

IT klinika je web sajt posvećen IT bezbednosti, namenjen IT profesionalcima, IT security specijalistima i svima koji brinu za zdravlje IT sistema. Kroz ovaj web sajt želimo da na zanimljiv način prikažemo aktuelne teme iz oblasti IT bezbednosti i predstavimo proizvode, ali i besplatne načine koji mogu da vam pomognu da unapredite vašu IT bezbednost.

Izabrali smo naziv „IT klinika“ jer je IT bezbednost ključna za zdravlje IT sistema, a time i čitavog preduzeća s obzirom na moderan način poslovanja. Želimo da vam približimo nove načine zaštite zdravlja IT sistema i da vas podsetimo na oprobane načine prevencije sajber bolesti.


Kome je namenjen Zašto treba da nas čitate
IT klinika je namenjena pre svega IT profesionalcima, specijalistima za IT bezbednost, ali i svima ostalima koji brinu o zdravlju IT sistema. Zato što ćete moći da se informišete o najefikasnijim načinima prevencije sajber bolesti.

Ko stoji iza IT klinike

IT kliniku vodi Net++ technology.

Net++ technology

Net++ technology je preduzeće specijalizovano za IT bezbednost, koje nudi kompletno rešenje za vaše IT security potrebe - od projektovanja i planiranja uvođenja proizvoda, preko instalacije i implementacije, do obuke administratora za korišćenje proizvoda, tehničke podrške i provere stanja. Naša misija je da vam ponudimo najbolja softverska rešenja i da vam uz najkvalitetniju podršku i stručne savete pružimo oslonac u poslovanju.

Net++ technology je vodeći Symantec i Palo Alto Networks partner u Srbiji.


Upoznajte se sa opštim uslovima korišćenja ovog sajta i politikom privatnosti podataka.