Opšti uslovi korišćenja sajta i politika privatnosti podataka

Ovaj sajt je u vlasništvu Net++ technology d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

SADRŽAJ SAJTA

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Net++ technology može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE

Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Net++ technology ne kontroliše sadržaj na ovim sajtovima i nije odgovoran za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje. Net++ technology ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.

Politika privatnosti podataka

Net++ technology poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.

Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, slanja fajlova na analizu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sledeće:

  • poboljšanje našeg sajta
  • poboljšanje naših usluga
  • slanje e-mailova

Koje lične podatke prikupljamo?

Net++ technology organizuje događaje (konferencije, radionice i slično) za koje je potrebna registracija. Za potrebe registracije, preko forme na sajtu koju sami popunjavate, prikupljaju se sledeće informacije: vaše ime i prezime, firma u kojoj ste zaposleni, funkcija koju obavljate, email i broj telefona.

Sakupljamo i vaše email adrese, ime i prezime i opciono podatke o firmi u kojoj ste zaposleni i funkcija koju obavljate prilikom prijave za naš newsletter.

Informaciju o vašoj email adresi tražićemo i ako želite da vam pošaljemo detaljniji izvešaj o fajlovima koje nam šaljete na analizu radi otkrivanja malvera.

Kako obrađujemo vaš lične podatke

Net++ technology neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter ili slanja fajlova na analizu, trećoj strani bez vašeg pristanka.

Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja.

Pristup ličnim podacima

Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji Net++ technology obrađuje vaše podatke ili želite da izmenimo ili izbrišemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na marketing@netpp.rs

Kolačići

Kao i većina drugih profesionalnih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.

Više o kolačićima koje koristimo pročitajte ovde.

Ako mislite da Net++ technology prikuplja i obrađuje podatke na nedozvoljen način, možete se obratiti Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.