Prijavi se za Open IT i otvori vrata svom uspehu

Open IT je konferencija koja se ove godine realizuje trinaestu godinu za redom 18. i 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

Prijavi se za Open IT i otvori vrata svom uspehu

Ideja konferencije je da se na jednom mestu okupe vodeće kompanije iz informacionih tehnologija i srodnih oblasti i studenti, budući lideri u ovoj oblasti.

Open IT za cilj ima da poveže tehnologiju i njenu primenu sa relevantnim društvenim problemima. Projekat se bavi liderstvom u informacionim tehnologijama, značajem tehnologija i inovacija za rešavanje društvenih problema nezaposlenosti i odliva mozgova.

Besplatnu OPEN IT konferenciju, koja će ove godine ugostiti preko 250 studenata, 16 kompanija i 20 predavača, organizuje najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC uz podršku Fakulteta organizacionih nauka.

Studenti će imati priliku da steknu praktična znanja kroz interaktivne radionice u jednoj od ponuđenih oblasti: IT Project Management, Marketing, WebDev Trends, Fintech, Software Trends, Cyber Security.

U pauzama od radionica, učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju inspirativnim pričama govornika. Takođe, studente očekuje panel-diskusija, kao i razgovori sa predstavnicima kompanija, kojima će dopuniti svoje iskustvo sa konferencije.

Ovom konferencijom želimo da pokrenemo inicijativu među mladima i pružimo im priliku da postanu lideri koji su potrebni našem društvu.

Prijave i više informacija o temama i ostalim aktivnostima na konferenciji nalaze se na sajtu i Facebook ili Instagram stranici konferencije.