Open IT 15 konferencija

Najveća IT konferencija za mlade

Open IT 15 konferencija

Organizacija AIESEC organizuje ove godine online konferenciju Open IT 15, 15. i 16. maja. Konferencija je besplatna i namenjena je studentima koje zanima IT.

Open IT se ove godine održava po 15. put i tema konferencije je "Budi anomalija". Iz AIESEC-a poručuju da vas ove godine na konferenciji očekuje veliki broj radionica, kao i veliki broj govornika, koji će podeliti svoje životne priče.

Više informacija o konferenciji pročitajte u zvaničnom pozivu za prijavu koji vam prenosimo:

Open IT - otvori vrata svom uspehu!

Hej, slušaj ovo,

Čujem da voliš IT i/ili ga studiraš i logično želiš da radiš u toj oblasti što pre ili nađeš praksu na kojoj nećeš raznositi burek i kafu nego zapravo kuckati kodove, e pa, znaš šta…

Pozivamo te da 15. i 16. maj provedeš na najvećoj IT konferenciji za mlade (potpuno besplatno) na platformi 360 Connect i saznaš nešto više o:

  • IT trendovima,
  • IT projektnom menadžmentu,
  • Cloud tehnologijama,
  • Artificial intelligence (Veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju),
  • Biznis tehnologijama, kao i
  • Game development-u.

Open IT je studentska IT konferencija, koja se ove godine održava po 15. put i tema konferencije je "Budi anomalija". Pored radionica, priredili smo ti i veliki broj govornika, koji će podeliti svoje životne priče, i kako im je baš ta jedinstvenost u njima pomogla. U dva dana konferencije na jednom mestu okupljamo 300+ studenata i 40+ govornika iz 20+ kompanija, i zajedno sa njima se trudimo da poguramo IT scenu u Srbiji korak dalje!

Želimo da pružimo priliku za razvoj što više mladih kroz odličan vikend na konferenciji i čujemo mnogo jedinstvenih priča.

Ukoliko želiš da budeš deo ove strava konferencije i otvoriš vrata svom uspehu, znaš šta ti je činiti, prijavi se što pre KLIK, KLIK, KLIK, jer prijave neće trajati večno, a evo ga i naš Insta.

Šta je Open IT?

Open IT je projekat AIESEC organizacije i nastao je sa idejom da pomogne mladim IT studentima u njihovom sledećem koraku. Već 15 godina pomažemo studentima da razviju svoj potencijal, tako što im dajemo priliku da otkriju svoju strast u različitm sferama IT-a, saznaju o najnovijim tehnologijama, upoznaju se sa ponudom praksi/poslova, i čuju priče najuspešnijih ličnosti i kompanija.

Ko smo mi?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!