O klinici

Dobro došli na IT kliniku!

Ako vas brinu virusi, malveri, hakeri i druge sajber pošasti, na pravom ste mestu! Na IT klinici možete da se informišete o novim sajber pretnjama, načinima zaštite zdravlja IT sistema i oprobanim načinima prevencije sajber bolesti.

Mi brinemo o zdravlju vašeg IT sistema

IT klinika je web sajt posvećen IT bezbednosti, namenjen IT profesionalcima, IT security specijalistima i svima koji brinu za zdravlje IT sistema. Kroz ovaj web sajt želimo da na zanimljiv način prikažemo aktuelne teme iz oblasti IT bezbednosti i predstavimo proizvode, ali i besplatne načine koji mogu da vam pomognu da unapredite vašu IT bezbednost.

Izabrali smo naziv „IT klinika“ jer je IT bezbednost ključna za zdravlje IT sistema, a time i čitavog preduzeća s obzirom na moderan način poslovanja. Želimo da vam približimo nove načine zaštite zdravlja IT sistema i da vas podsetimo na oprobane načine prevencije sajber bolesti.


Online i offline

IT klinika slika

Odabrane tekstove sa IT klinika web sajta možete da čitate i offline, odnosno u štampanom obliku. „IT klinika“ je nekomercijalan časopis i neće se prodavati na kioscima. Ukoliko želite da vam šaljemo časopis, pišite nam na office@it-klinika.rs.

IT klinika prvo izdanje


Kome je namenjen Zašto treba da nas čitate
IT klinika je namenjena pre svega IT profesionalcima, specijalistima za IT bezbednost, ali i svima ostalima koji brinu o zdravlju IT sistema. Zato što ćete moći da se informišete o najefikasnijim načinima prevencije sajber bolesti.

Ko stoji iza IT klinike

IT kliniku vodi Net++ technology u saradnji sa Symantec-om i Palo Alto Networks-om.

Net++ technology Symantec Paloalto
Net++ technology je vodeći Symantec i Palo Alto Networks partner u Srbiji, koji nudi kompletno rešenje za vaše IT potrebe - projektovanje, planiranje, instalaciju, podršku, obuku Symantec je svetski lider na polju sajber bezbednosti i vodeći proizvođač rešenja za Endpoint bezbednost, Email bezbednost, Data Loss Prevention i SSL sertifikata PAN je tvorac firewall uređaja sledeće generacije koji su pokrenuli revoluciju IT bezbednosti, u najavi je i revolucija na polju zaštite krajnjih tačaka IT sistema.